a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

Image Alt

Venus Legacy

Venus Legacy tretmani tijela predstavljaju najmoderniju tehnologiju u oblikovanju tijela. Kombinacijom magnetne terapije i  radio valova daje izuzetne i dugotrajne rezultate kod liftinga kože tijela, poboljšanja izgleda i kvalitete kože – kod tretiranja celulita, masnog tkiva, opuštene kože daje vrlo brze i vidljive rezultate.

Venus Legacy nekirurški je tretman oblikovanja tijela i zatezanja kože lica, siguran za primjenu na svim dijelovima lica i tijela.

Neinvazivno oblikovanje lica i tijela

Uklanjanje bora

Smanjenje obujma

Zatezanje kože lica i tijela

Uklanjanje podočnjaka

Stimulira kolagen i konturira oblik lica

Uklanjanje strija

 

Idealan je za tretiranje ruku, bedara, trbuha, leđa, bokova i stražnjice. Rezultati mogu biti vidljivi već nakon nekoliko tretmana, i to sve bez boli, nelagode ili vremena potrebnog za oporavak.

Zatezanje kože, uklanjanje celulita i redukcija masnih stanica postiže se zahvaljujući termalnoj reakciji koju multipolarna radiofrekvencija stvara u tkivu, na taj način stimulirajući prirodno zacjeljivanje tijela kojim se stvara novi kolagen, kao i nova vlakna elastina.

Novi kolagen steže kožu što dovodi do čvršćeg izgleda i osjeta, dok vlakna elastina doprinose gipkosti i elastičnosti kože.

Cijene tretmana

30min 600kn    (koljena ili trbuh)

60min 1200kn  (noge i gluteus ili trbuh i donji dio leđa)

90min 1800kn  (noge i trbuh)

 

Cijene Paketa

(napomena: ovo su primjeri paketa koji  su individualni i mogu se prilagoditi svakoj potrebi klijentice nakon detaljne analize problematike i konzultacije)

 

VENUS LEGACY Anti celulitni paket

 

Venus Legacy jedan je od najučinkovitijih tretmana oblikovanja kritičnih zona na tijelu koje ni tjelovježbom ni dijetama ne možete izgubiti. Izrazito je učinkovit I kod smanjenja naslaga tvrdokornog celulita I podizanja opuštene kože. Kako bi vaši tretmani bili učinkoviti, ovaj paket tretmana kombiniramo sa nekoliko tretmana LPG Endermologie.

Preporučamo kod lokaliziranih masnih naslaga I celulita.

Cijena paketa 6 tretmana Venus Legacy 60min  i 3 tretmana LPG Endermologie  6000kn (vrijednost 8250kn)

 

ULTRA SLIM – oblikovanje I Anticelulit paket

 

Venus Legacy jedan je od najučinkovitijih tretmana oblikovanja kritičnih zona na tijelu koje ni tjelovježbom ni dijetama ne možete izgubiti, a za dugotrajne rezultate kombiniramo ga sa Arosha Body Wrapom I Arosha WaveShape mišićnom stimulacijom ili Presoterapijom. Preporučamo ovaj paket za žene koje žele oblikovati trbuh I noge, ukloniti višak vode, zategnuti kožu  i istovremeno se riješiti lokalnih nakupina masti I celulita. Paket se sastoji od 6 tretmana Venus Legacy 60min I 8 tretmana Arosha Body Wrap I WaveShape ili Presoterapije.

Cijena Paketa 7600kn  (vrijednost 10000kn)

 

 

 

Rezervirajte svoj tretman