a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

Image Alt

Infrared Body Wrap

Formostar  je jedinstven Infrared Body Wrap tretman cijelog tijela infra crvenom toplinom koja je poznata  po svojim pozitivnim učincima na zdravlje cijelog organizma. Ovaj tretman koristi se kod detoksikacije organizma, mršavljenja, anti celulitnih tretmana i pogotovo kod uklanjana kroničnih bolova. Može sagorjeti 1400kalorija u 60min tretmana.

 

POTROŠITE 1400 KALORIJA I RIJEŠITE SE KRONIČNIH BOLOVA OPUŠTAJUĆI SE UZ INFRACRVENU TOPLINU

• Povećava temperaturu kože
• Potiče cirkulaciju
• Aktivira metabolizam u tkivima i stanicama što omogućuje terapeutska i regenerativna svojstva

Ponosni smo vam predstaviti Formostar, najpopularniji tretman mršavljenja i uklanjanja bolova, koji se koristi u preko 25,000 salona i wellnessa diljem svijeta.

Formostar  je jedinstven Body Wrap tretman cijelog tijela infra crvenom toplinom koja je poznata  po svojim pozitivnim učincima na zdravlje cijelog organizma. Ovaj tretman koristi se kod detoksikacije organizma, mršavljenja, anti celulitnih tretmana i pogotovo kod uklanjana kroničnih bolova.

U samo jedan sat tretmana Formostar Body wrapa možete sagorjeti i do 1400 kalorija, a vaše tijelo nastavit će s ubrzanim sagorjevanjem kalorija i 24 sata nakon tretmana zbog povišenog tjelesnog metabolizma.  Moguće je izgubiti jedan konfekcijski broj nakon 6-12 tretmana

Usporedba potrošenih kalorija  u 50 min

Formostar Infrared Body Wrap 1,400+
Maraton 1186
Squash  1,020
Plivanje 600
Trčanje 600
Tenis 530
Bicikliranje  450
Brzo hodanje 350

Isto tako izvanredno djeluje na uklanjanje kroničnih bolova u ledjima, olakšava tegobe reumatoidnog artritisa, išiasa, fibromijalgije, kroničnog umora i menstrualnih tegoba do te mjere da se klijenti odriču svakodnevnih terapija lijekovima.

Primarni cilj infra crvene topline je ublažavanje boli povećanjem  temperature tkiva i protoka krvi u dublje tkivo, uz povećanje temperature mišića, što daje pojačanu ishranu na staničnoj razini, smanjenje edema i uklanjanje metabolita i produkata upalnog procesa.

Tretman je vrlo ugodan, relaksira i tijelo i duh i nije klaustrofobičan. Većina klijenata spava već nakon 10 minuta.

Preporučamo 12 tretmana, 2 – 3 puta tjedno za najbolje rezultate

Cijena 12 tretmana 2000kn

 

Rezervirajte svoj tretman