a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

Image Alt

ZO Skin Health by dr Obagi

ZO-Skin-Health-by-dr-Obagi-manuela-picard-tretmani-lica

Proizvode ZO Skin Health by dr Obagi možete pronaći u našem web shopu.

Dr. Zein Obagi je medicinski direktor tvrtke ZO Skin Health, Inc i odgovoran je za razvoj novih tretmana za njegu kože, protokola i proizvoda za postizanje zdrave kože. Osim toga, on je certificirani dermatolog, voditelj Obagi Skin Health Instituta u Beverly Hillsu, CA. i autor i pedagog koji je održao više od 200 predavanja o zdravlju kože širom svijeta. Već više od 35 godina dr Obagi definira i unapređuje njegu kože da uključi koncept stvaranja i održavanja zdrave kože za razliku od samo liječenja bolesti i oštećene kože.

Dr. Obagi je izvorno zamislio i doveo na tržište Obagi Nu-Derm® and Obagi Blue Peel® kit koji su postali svjetski najpoznatiji brand proizvoda za njegu kože koje izdaje liječnik. Sada je dr Obagi, kao medicinski direktor tvrtke ZO Skin Health, Inc redefinirao koncept zdravlja kože da uključuje i cjelovita rješenja koja premošćuju jaz između lijekova, terapija i održavanje istinski zdrave kože.

 

”Red Carpet” Peel

Skin Health by dr Obagi Ossential Stimulator Peel tretman naziva se još i ”RED CARPET” Piling zbog velikog broja slavnih osoba koji prije Red Carpet događanja odlaze na ove tretmane jer ne izaziva crvenilo ni jako ljuštenje koje uzrokuju drugi jaki pilinzi.

Stimulator Peel idealan je za žene i muškarce koji žele

  • pomladiti kožu oštećenu suncem
  • ublažiti fine linije i bore lica
  • stimulirati nastajanje kolagena i elastina, a time i učvrstiti kožu
  • ublažiti pojavu hiperpigmentacije
  • povećati toleranciju kože ( preporuča se kod svih tipova kože, čak i najosjetljivije)

Stimulator Peel čini čuda u samo nekoliko minuta, to je brz i jednostavan tretman koji možete napraviti za vrijeme pauze za ručak i koji čudesno ravna i ujednačuje dublje i srednje duboke linije i bore, akne, hiperpigmentaciju i grubu teksturu kože.

Stimulator Peel radi piling kože stimulirajući istovremeno izmjenu stanica kako bi se poboljšao tonus kože, njena tekstura i postigao zdrav sjaj. Nakon Stimulator Peela nema crvenila kože niti ljuštenja, samo sjajna, čista kože.

Stimulator Peel sadrži različite kiseline, poznate kao AHA (Alpha Hydroxy kiseline)- salicilnu, mliječnu, citričnu i mandeličnu,  koje eksfoliraju i poboljšavaju izmjenu stanica.

Koliko često se preporuča ovaj tretman?

Stimulator Peel može biti samostalan tretman, za trenutno osvježenje kože lica, vrata i dekoltea, ali se preporuča 4 tretmana u razdoblju od 2 do 4 tjedna kako bi dobili fantastične, dugotrajne rezultate, zajedno sa ZO skin Health kućnom njegom.

Pogodan je za sve tipove i vrste kože i može se obavljati u ljetnom razdoblju. Preporučamo konstantno korištenje SPF 30 ili 50

 

450kn

Rezervirajte svoj tretman