a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

Image Alt

Venus Legacy

Venus Legacy

Venus Legacy tretman lica Manuela Picard

Venus Legacy tretmani lica predstavljaju najmoderniju tehnologiju u svijetu estetskih tretmana. Kombinacijom radio valova i magnetne terapije  daje izuzetne i dugotrajne rezultate kod liftinga lica, poboljšanja izgleda i kvalitete kože – naročito kod ožiljaka od akni i bora. Venus Legacy tretmana je revolucionarna tehnologija za nekirurško oblikovanje i zatezanje kože i savršeno je rješenje ukoliko želite intenzivnije poraditi na izgledu svoga lica, dugoročnije riješiti problem opuštene kože, ukloniti bore i podočnjake, stimulirati kolagen i konturirati oblik lica.
Cijena: 60min – 750kn, paket od 6 tretmana  – 3750kn

Venus Legacy Collagen Superfacial

Ovaj vrlo intenzivan,  luksuzan tretman preporučamo kod dubljih bora i intenzivnije regeneracije kože. Venus Legacy radio valovi i magnetna terapija u kombinaciji sa vrlo intenzivnim kolagen tretmanom Mesoestetica daje intenzivne i dugotrajnije rezultate u tretiranju dubokih bora i podizanja tonusa kože. Zahvaljujući visokoj koncentraciji obogaćenog morskog kolagena, ten lica postaje čvršći. Zateže konture lica i restrukturira kožu, pojačava gustoću kože i elastičnost. Djeluje u najdubljim slojevima kako bi se hranila i učvrstila koža iznutra. Preporuča se za opuštenu kožu, sitne I dublje bore.
Cijena: 90min – 1200kn, paket 5 tretmana  4800kn

Venus Legacy Vita Cura Superfacial

Venus Legacy u kombinaciji sa intenzivnim tretmanom liftinga Vita Cura daje superiorne i vrlo intenzivne rezultate u tretiranju dubokih bora, zatezanju opuštene kože i regeneracije kože. Ovaj intenzivan anti age tretman dubinski hidratizira i obnavlja kožu, daje joj ujednačen izgled, zateže i podiže opuštenu kožu kombinacijom morskih trava, peptida, enzima, hijalurona, vitamina i minerala. Idealan tretman za suhu opuštenu kožu sklonu borama i kao intenzivan tretman koji daje dugotrajnije rezultate liftinga.
Cijena: 90min – 1200kn, paket od 5 tretmana 4800kn

Venus Legacy Energy C Superfacial

Venus Legacy kombinacijom radio Valova, magnetne terapije i Energy C tretman poboljšava sintezu kolagena, hidratizira, posvjetljuje ten I poboljšava hiperpigmentacije. Ima protuupalno djelovanje I smanjuje eriteme. Neutralizira slobodne radikale I regenerira stanice. Preporuča se svim tipovima kože, a naročito kod pušača, sive I umorne kože bez sjaja, hiperpigmentacije nastale od ožiljaka od akni
Cijena: 90min – 1200kn, paket od 5 tretmana 4800kn