a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

Image Alt

Teen beauty

TEEN BEAUTY

Preporučeni tretmani za tinejđere od 12 do 18 godina.

 

TRETMANI LICA I KUĆNA NJEGA

Nečista I aknasta koža pojavljuje se već od 12. godine (u nekim slučajevima I ranije) što je potpuno normalna pojava u Teen godinama. Nikako ne preporučamo da prištiće, mitesere I akne istiskujete sami kako ne bi došlo do još veće infekcije. Prepustite se našim stručnim kozmetičarkama koje će prepoznati problem vaše kože, predložiti potreban tretman I kućnu njegu kako bi se vaše stanje dramatično poboljšalo.

 

HYDRA MEDIC tretman za akne

Superioran klasičan tretman čišćenja lica, namijenjen vrlo nečistoj, masnoj koži sklonoj aknama, miteserima i seboreji u kojem se koriste  različite maske za dubinsko čišćenje, omekšavanje, smirivanje, hidrataciju i regeneraciju.

Aktivni sastojci ovog tretmana su

  • Mikroalga Porfiridij, alge bogate vitaminima koje reguliraju sebum na  koži, 
  • Cink, koji se koristi kao sredstvo za liječenje kože već dugi niz godina
  • Salicilna kiselina, koja poboljšava izgled vaše kože
  • Antioksidansi koji kožu održavaju hidratiziranom i umiruju nadraženost kožu.

HYDRAFACIAL

HydraFacial® je medicinski tretman hidrodermoabrazije koji istodobno čisti, detoksificira, radi eksfolijaciju, izlučuje nečistoće, hidratizira I obnavlja kožu. Koristeći posebnu tehnologiju ovaj tretman je istovremeno I mehanička I kemijska eksfolijacija, ekstrahira ulja I nečistoće, a istovremeno I poboljšava izgled kože. U četiri jednostavna koraka  koji uključuju terapiju LED-svijetlom I limfnu drenažu, HydraFacial® regenerira kožu I daje joj mladenački I zdrav izgled rend jedinstven način pomaže koži da funkcionira na najbolji mogući način. Idealno za sve tipove kože, pogotovo nečiste, aknaste, sive I kože bez sjaja.

Hydrafacial Basic 60min  550kn.

Hydrafacial sa čišćenjem lica 90min 650kn

 

INTRACEUTICALS OXYGEN CLARITY

Ovaj tretman kisikom intenzivno umiruje I hladi upaljenu kožu sa aknama. Efekt smirivanja crvenila je instantan, a ovaj tretman ima produženo djelovanje danima nakon samog tretmana,pa se upala  kontinuirano smanjuje, a koža regenerira visokom koncentracijom hijalurona, vitamina i anti oxidansa.

Intraceuticals Clarity 60min 550kn. Intraceuticals Clariti sa čišćenjem 90min  650kn

 

Rezervirajte svoj tretman