a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

Image Alt

Repechage

Repechage je kultni američki brend kojeg je 1980.osnovala Lydia Sarfati, jedna od najpoznatijih i najcjenjenijih kozmetičarki u SADu. Repechage se zasniva na blagodatima morske trave koja se pojavljuje u svim proizvodima i koja ima izuzetno svojstvo revitalizacije i regeneracije kože. Repechage znači ” druga prilika” što je doslovno prenešeno na vašu kožu, druga prilika za vašu, ali bolju kožu. Manuela Picard ima čast ekskluzivno ponuditi široku paletu tretmana i proizvoda hrvatskoj publici.

Hydra Dew HIDRATACIJA


Hydra Dew daje sjaj koži i instantno umiruje, vlaži, zaglađuje I zateže kožu. Idealan tretman za mladenke prije vjenčanja.
60min 550kn

Lamina Lift EXPRESS LIFTING


Daje instant lifting, vlaži umiruje kožu i idealan je tretman koji sadrži kombinaciju Eco Cert organskih morskih trava bogatu sa 12 vitamina, 18 amino kiselina i 42 elemeta u tragovima I minerala, organsku aloe veru I osvježavajuću vodicu naranče.
45min 290kn

Hydra Medic AKNE


Superioran tretman klasičnog čišćenja lica, u kojem se koriste različite maske za dubinsko čišćenje, omekšavanje, smirivanje, hidrataciju i regeneraciju nečiste kože sklone aknama.
120min – 450kn

4 Layer Facial LIFTING I BORE


Proglašen ˝tretmanom stoljeća˝ urednice Voguea, jedinstven je super hidratantni tretman regeneracije i liftinga kože. Daje WOW efekt, idealan za sve tipove kože. Ovaj tretman kombiniramo sa infuzijom kisika (550kn) ili Venus Legacy (1200kn) za dodatni efekt liftinga.
4 layer Facial 60min 750kn
4 layer facial & Venus legacy 90min 950kn

Vita Cura BORE I SUHA KOŽA


Specijalno dizajniran da nahrani suhu kožu I daje efekt liftinga. Kombinacijom masaže, kisika I posebne maske, daje koži punoću, sjaj I vitalnost.
Vita Cura 60min 750kn
Vita Cura & Venus Legacy 90min 950kn

Biolight HIPERPIGMENTACIJA


Idealan tretman za kožu sklonu hiperpigmentacijama, oživljava sivu i umornu kožu. Daje izniman rezultat posvjetljivanja I ujednačavanja tona kože, bez agresivnih svojstava kemijskih pilinga.
60min 750kn

Red Out – osjetljiva reaktivna koža

Repechage Red Out umirujući tretman lica  instantno smiruje crvenilo kože izazvano unutarnjim i vanjskim agresorima, stresom i nepravilnom njegom kože. Preporuča se osjetljivoj koži sklonoj crvenilu, nakon kemijskih pilinga, dermoabrazija, kod suhe i perutave kože. Intenzivno hidratizira kombinacijom hijaluronske kiseline, alantoina, aloe, morskih trava i srebra. 60min 750kn

Rezervirajte svoj tretman