a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

Image Alt

HydraFacial Mikrodermoabrazija Kisik

Hydrafacial

HydraFacial-medicinski-tretman-hidrodermoabrazije-manuela-picard-tretmani-lica-usluge

HydraFacial® je medicinski tretman koji istodobno čisti, detoksificira, radi eksfolijaciju, izlučuje nečistoće, hidratizira I obnavlja kožu. Koristeći posebnu tehnologiju ovaj tretman je istovremeno I mehanička I kemijska eksfolijacija, ekstrahira ulja I nečistoće,  I poboljšava izgled kože. U četiri jednostavna koraka koji uključuju; dubinsko čišćenje ostataka make upa i mrtvih stanica, AHA ili enzimski piling, poseban serum za obnavljanje i njegu kože, terapiju LED-svijetlom I limfnu drenažu.

HydraFacial® regenerira kožu I daje joj mladenački I zdrav izgled, na jedinstven način pomaže koži da funkcionira na najbolji mogući način. Idealno za sve tipove kože,  nečistu, aknastu, sivu i kožu bez sjaja, kožu sklonu borama, hiperpigmentaciji i seboreji.

Hydrafacial 60min 550kn

Hydrafacial + ekstrakcija 650kn

Hydrafacial + ZO Skinhealth Obagi  990kn

Koristimo posebne ZO Skin koncentrirane ampule koje daje odlične rezultate u tretiranju određenih problematika kože. Kako bi imali odličan rezultat koristimo cijelu dozu ampule za svakog klijenta.

Brightalive – za hiperpigmentaciju, sivu kožu, daje instantan sjaj

Rozatrol – za umirivanje i obnovu kože kod akni i ožiljaka

Mikrodermoabrazija

 

Mikrodermoabrazija Crystal Clear sterilnim kristalima za jednokratnu upotrebu sigurna je metoda dubinskog pilinga i uklanjanja nakupine nečistoća, sebuma, mitesera, mrtvih stanica i ostataka make upa u porama. Mogu se tretirati akne, proširene pore, ožiljci od akni, hiperpigmentacija i bore. Koža je nakon tretmana vidljivo svježa, čista i zategnuta.
60min – 350kn

H2O glow Comcit

 

Mezoterapija kisikom daleko iznad uobičajenih anti-age tretmana ovaj EKSKLUZIVNI TRETMAN daje nevjerojatne i dugotrajne rezultate pomlađivanja kože, kombinacijom kisika, mezoterapije i infuzije kože serumom hijalurona, Vitamina C i Matičnih stanica Argana. Daje iznimne rezultate i kod tretiranja hiperpigmentacije i ožiljaka od akni.
60min – 550kn

 

Intraceuticals Oxygen

 

Super popularan celebrity tretman kisikom, nezaobilazan prije velikih evenata kao ”red carpet facial” dramatično osvježava i hrani sve tipove kože, rješava problem dehidracije i finih borica. Izvrstan tretman nakon jakih kemijskih pilinga i lasera jer umiruje, regenerira i vraća vlagu koži.
Intraceuticals 60min – 550kn

Intraceuticals Deluxe -650kn

Intraceuticals sa čišćenjem lica 90min 650kn
Intarceuticals & Venus Legacy 90min – 1200kn