a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

Image Alt

HydraFacial mikrodermoabrazija kisik

H2O glow Comcit

Mezoterapija kisikom daleko iznad uobičajenih anti-age tretmana ovaj EKSKLUZIVNI TRETMAN daje nevjerojatne i dugotrajne rezultate pomlađivanja kože, kombinacijom kisika, mezoterapije i infuzije kože serumom hijalurona, Vitamina C i Matičnih stanica Argana. Daje iznimne rezultate i kod tretiranja hiperpigmentacije i ožiljaka od akni.
60min – 550kn

Skinbreeze

Skinbreeze je jedan od najpopularnijih Britanskih tretmana lica, omiljen ‘’Red Carpet’’ tretman među celebrity klijentima, sastoji se od mikrodermoabrazije sa LED tretmanom i 3 vrste kisika – O2 infuzije kisikom, O2 pulsnom masažom kojom ‘’upucavamo’’ aktivne sastojke i O3 ozonom visoke frekvencije. Vrlo osvježavajuć i umirujući tretman pogodan je za tretiranje suhe, dehidrirane kože, akni, bora, ožiljaka, hiperpigmentacije. Idealan tretman za mladenke prije vjenčanja jer intenzivno hidratizira, ima ‘’plumping ‘’ efekt na sitne I dublje bore I zaglađuje kožu.
60min 450kn

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija Crystal Clear sterilnim kristalima za jednokratnu upotrebu sigurna je metoda dubinskog pilinga i uklanjanja nakupine nečistoća, sebuma, mitesera, mrtvih stanica i ostataka make upa u porama. Mogu se tretirati akne, proširene pore, ožiljci od akni, hiperpigmentacija i bore. Koža je nakon tretmana vidljivo svježa, čista i zategnuta.
60min – 350kn

Oxygen deluxe

Tretman kisikom Crystal Cleara namijenjen je koži kojoj je potrebna dubinska hidratacija i regeneracija. Tretman se sastoji od mikrodermoabrazije, posebne serume, kisik i masku odličan je tretman za tretiranje umorne, sive, dehidrirane kože.
60min 450kn

Intraceuticals Oxygen

Super popularan celebrity tretman kisikom, nezaobilazan prije velikih evenata kao ”red carpet facial” dramatično osvježava i hrani sve tipove kože, rješava problem dehidracije i finih borica. Izvrstan tretman nakon jakih kemijskih pilinga i lasera jer umiruje, regenerira i vraća vlagu koži.
Intraceuticals 60min – 550kn

Intraceuticals Deluxe -650kn

Intraceuticals sa čišćenjem lica 90min 650kn
Intarceuticals & Venus Legacy 90min – 1200kn

Hydrafacial

HydraFacial® je medicinski tretman hidrodermoabrazije koji istodobno čisti, detoksificira, radi eksfolijaciju, izlučuje nečistoće, hidratizira I obnavlja kožu. Koristeći posebnu tehnologiju ovaj tretman je istovremeno I mehanička I kemijska eksfolijacija, ekstrahira ulja I nečistoće, a istovremeno I poboljšava izgled kože. U četiri jednostavna koraka koji uključuju terapiju LED-svijetlom I limfnu drenažu, HydraFacial® regenerira kožu I daje joj mladenački I zdrav izgled, na jedinstven način pomaže koži da funkcionira na najbolji mogući način. Idealno za sve tipove kože, pogotovo nečiste, aknaste, sive I kože bez sjaja.

Hydrafacial Basic 60min 550kn / sa čišćenjem 650kn