a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

Image Alt

Mamma Mia za mame i kćeri

Osnivačica Repechagea, gđa Lydia Sarfati osmislila je ovaj predivan tretman lica koji možete podijeliti sa svojom majkom ili kćeri. Ideja ovog tretmana je da sa njegom kože nikada ne možete početi prerano, a u današnje vrijeme sve je više tinejđera pod stresom I sve više provode vremena uz TV ili kompjutor, pa je tako I porasla potreba da se koža njeguje I zaštiti već od djetinjstva. Iz tog razloga kreiran je ovaj tretman koji možete istovremeno uživati u društvu svoje majke, kćeri, bake,…

Razlikujemo 4 različita tretmana koji su bogati prirodnim I organskim sastojcima I daju predivne arome u tretmanu koji istovremeno opuštaju i njeguju. Ovi ekskluzivni tretmani pogodni su za sve od 8 do 98 godina.

Chocofina Fusion

Da, postoji I dobra strana čokolade…istraživanja su pokazala da kakao prah sadrži flavonoide koji štite kožu, stimuliraju cirkulaciju I pojačavaju vlažnost kože, ostavljajući kožu izuzetno mekom I zaglađenom. Aroma čokolade u ovom tretmanu dodatno umiruje sva osjetila.

Vanilllafina – Vanilija/Bundeva

Vanilija ima anti bakterijsko svojstvo i odlična je za aknastu kožu. Sadrži I vitamin B kompleksa – Niacin,Tiamin, vitamin B6 I pantotensku kiselinu koji pomažu u održavanju zdrave, mlade kože. Bundeva sadrži vitamin A koji umiruje i vlaži kožu, I vitamin C koje je superioran antioksidans I obnavlja.

Berryfina Fusion

Sadrži borovnicu, jagodu i ciklu koji su bogati vitaminima A i C koji pomažu balansirati kožu i superioran su antioxidans.

Matchafina Fusion

Matcha je oblik zelenog čaja, koji se već stoljećima koristi u Japanu I Kini I ima 10 puta više antioxidansa od klasičnog zelenog čaja, prisutnog u našim podnebljima. Matcha je bogata I klorofilom koji daje stanicama kisik I čisti toxine. Ovaj tretman za lice ima jako umirujuće I protuupalno djelovanje.

 

Rezervirajte svoj tretman