a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

Image Alt

Klasičan tretman lica

Teen-beauty Manuela Picard Usluge

Klasičan tretman lica je jedan od najpopularnijih tretmana njege i dubinskog čišćenja kože.

Pogoduje svim tipovima kože, od najosjetljivije do najmasnije kojoj je potrebno dubinsko čišćenje sa ekstrakcijom mitesera i bazična hidratacija i umirivanje kože.

Tretman započinjemo određivanjem tipa kože i trenutne problematike, zatim uklanjamo make up i mrtve stanice klasičnim pilingom, mikrodermoabarzijom ili ultrazvučnom špatulicom. Tako pripremljenu kožu stavljamo pod toplu paru 15ak minuta kako bi se omekšala koža i otvorile pore pune sebuma i nečistoća. Nakon toga sljedi mehaničko čišćenje tj istiskivanje mitesera, akni i milija. Kada smo detaljno očistili lice, slijedi smirivanje i dezinfekcija kisikom i ozonom koji imaju i baktericidna svojstva i sprečava daljnje upale, a u isto vrijeme ugodno hladi, umiruje i dubinski hidratizira u kombinaciji sa serumima koje apliciramo kako bi se koža obnovila i nahranila. Slijedi nam nekoliko minuta ugdne i opuštajuće masaže, a tretman završavamo maskom koja će imati umirujuće, hidratacijsko ili hranjivo svojstvo, ovisno o tipu kože i LED svjetlosnom terapijom koja pospješuje djelovanje maske i u dubljim slojevima kože potiče obnavljanje kolagena i sprečava nastajanje novih akni kombinacijom crvenog i plavog svjetla.

U tretman je uključen i threading obrva.

Klasične tretmane obavljamo, ovisno o trenutnom stanju kože svjetski poznatim brendovima; Crystal Clear, Repechage, Biologique Recherche, Mesoestetic, Elemis, ZO Skin Health by dr Obagi.

120min  450kn

Rezervirajte svoj tretman