a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

Image Alt

HydraFacial

HydraFacial-medicinski-tretman-hidrodermoabrazije-manuela-picard-tretmani-lica-usluge

HydraFacial® je medicinski tretman hidrodermoabrazije koji istodobno čisti, detoksificira, radi eksfolijaciju, izlučuje nečistoće, hidratizira i obnavlja kožu. Koristeći posebnu tehnologiju ovaj tretman je istovremeno I mehanička I kemijska eksfolijacija, ekstrahira ulja I nečistoće, a istovremeno I poboljšava izgled kože. U četiri jednostavna koraka koji uključuju terapiju LED-svijetlom I limfnu drenažu, HydraFacial® regenerira kožu I daje joj mladenački I zdrav izgled, na jedinstven način pomaže koži da funkcionira na najbolji mogući način. Idealno za sve tipove kože, pogotovo nečiste, aknaste, sive I kože bez sjaja.

Pruža koži dugoročno zdravlje i može se prilagoditi specifičnim potrebama svih vrsta kože i može dugoročno zamijeniti klasične tretmane čišćenja lica. Nudi odmah vidljive rezultate bez vremena potrebnog za oporavak ili iritacije. HydraFacial tretman uklanja mrtve stanice kože i izlučuje nečistoće istovremeno hraneći novu kožu serumima za čišćenje i hidrataciju. Tretman je umirujući, osvježavajući, ne iritirajući i odmah djelotvoran.

Samo Hydrafacial koristi patentiranu tehnologiju za čišćenje, ekstrakciju i hidrataciju. HydraFacial super serumi sadrže hranjive sastojke koji stvaraju trenutno ugodan osjećaj i pružaju sjaj koži.

Jedinstveni Vortex-Fusion sustav isporuke je ono što izdvaja HydraFacial ™ od drugih uređaja. HydraFacial koristi niz jedinstvenih HydroPeel® nastavaka. Svaki od njih ima specifičnu uporabu za eksfolijaciju, ekstrakciju i hidrataciju kože. Spiralni dizajn HydroPeel nastavaka koristi se u kombinaciji s tehnologijom hidrafacijalnog vakuuma i serumima. Time se stvara vrtložni efekt koji olakšava odstranjivanje i uklanjanje nečistoća, istodobno uvodeći hidratantna sredstva u kožu sa snažnim antioksidansima.

Uz Hydrafacial tretman preporučamo i Boostere – dodatni dio Hydrafaciala koji će poboljšati kvalitetu i izgled kože:

  • BRIGHTALIVE – smanjuje pojavu diskoloracije i posvjetljuje ton kože, istovremeno daje zdrav sjaj
  • DERMABUILDER – smanjuje znakove starenja i hrani kožu sa patentiranom kombinacijom peptida
  • BRITENOL – smanjuje znakove hiperpigmentacija i oštećenja od sunca

Cijene tretmana:

  • HYDRAFACIAL BASIC TRETMAN  550kn / sa čišćenjem 650kn
  • HYDRAFACIAL BOOSTER TRETMAN 1300kn

Rezervirajte svoj tretman