a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

Image Alt

H20 Glow

HydraFacial-medicinski-tretman-hidrodermoabrazije-manuela-picard-tretmani-lica-usluge

Daleko iznad uobičajenih anti-age tretmana ovaj ekskluzivni tretman daje nevjerojatne i dugotrajne rezultate pomlađivanja kože, kombinacijom kisika, mezoterapije i infuzije kože serumom hijalurona, Vitamina C i Matičnih stanica Argana. Daje iznimne rezultate i kod tretiranja hiperpigmentacije i ožiljaka od akni

H2O GLOW (COMCIT)  spaja četiri različita tretmana na potpuno nov, inovativan način:

1.CRYO OXYGEN (KISIK)

hladan kisik (-4C) koji svojom određenom jačinom potiče mikrocirkulaciju i stimulira međustaničnu komunikaciju, te tako potiče energiju i omogućuje bezbolan i prije svega ugodan tretman.

2.MICROCHANNELLING (mikroiglice-roller)

djelovanjem mikroiglica, dermoroler  stvara mikro kanaliće na koži kroz koje provodimo djelotvorne sastojke koji pružaju dugotrajni pomlađujući efekt.

3.DUBINSKA INFUZIJA AKTIVNIH SASTOJAKA

 nakon što je  uspostavljena međustanična komunikacija unosimo CELLULAR INFUSION SOLUTION serum koji sadrži visoku koncentraciju Vitamina C, Hijaluronske kiseline i Matične stanice Argana koje se djelotvorno bore protiv prijevremenog starenja kože i dubinskih bora.

4.INFUZIJA KISIKOM

nakon što smo unijeli aktivne komponente u treći sloj kože i podignuli njenu kvalitetu za kraj unosimo čisti kisik u svaku stanicu koji oživljava i donosi svježinu licu.

Tretman započinje mikrodermoabrazijom, kako bi se uklonile mrtve stanice i koža pripremila za daljnji tijek tretmana. Posebnost ovog tretmana je u istovremenoj aplikaciji kisika, mikroiglica i infuzije hijalurona i vitC. Nakon samog tretmana koža pod utjecajem infuzije hijaluronske kiseline biva zategnuta i višestruko hidratizirana,a nakon 14 dana možemo očekivati još bolje rezultate uslijed obnove kolagena u koži.

Preporuča se kura od 6 tretmana, svakih 7 dana.

H2O GLOW  1 tretman 550,00 kn

H2O GLOW   5 + 1 gratis   2750,00 kn

Rezervirajte svoj tretman