a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

Image Alt

Dermapen

Manuela Picard Dermapen usluge tretmani lica

Najnoviji  digitalan Dermapen, sa većim brojem tanjih iglica daje najbolje rezultate do sada, uz manji osjećaj nelagodnosti prilikom tretmana. Novi Dermapen tretman je virtualno bezbolan, idealan je i za najtanje kože. Instantno poboljšava tonus kože, vidljivo zateže kožu već nakon samo jednog tretmana, daje predivan ”GLOW” koži, sužava pore, instantno umanjuje bore, pore i hiperpigmentaciju uz pomoć snažnog koktela hijaluronske kiseline, antioksidansa, vitamina i peptida. Isto tako djeluje i na duboke ožiljke od akni i raznih trauma kože i strije.

MAnuela Picard Dermapen

 

Što sve možemo tretirati Dermapen 4  tretmanom?

Dermapen 4 tretmanom uspješno možemo tretirati:

BORE

Kako postajemo stariji, počinjemo pokazivati ​​znakove starenja, pojavljuju  mimičke bore ili sitne i dublje bore,  kao znak sporije proizvodnje kolagena i elastina, koža gubi čvrtoću. . Zagađenje i životne navike također utječu na našu kožu.Proces obnove naše kože usporava kako stari, pa su Dermapen tretmani sigurna, prirodna alternativa za borbu protiv procesa starenja.Klinički Dermapen tretmani zajedno s drugim kombiniranim terapijama mogu proizvesti nevjerojatne rezultate.

Štoviše, Dermapen tretmani prirodno djeluju iznutra. Prirodne reakcije kože koje stvaraju tretmani mikroiglicama pokrenut će proizvodnju kolagena i proizvodnje elastina.

Dermapen 4 tretmanom uspješno možemo tretirati:

Crow’s feet – bore oko očiju. Popularno ih zovemo i bore smijeha i na tom području, oko očiju najčešće se pojavljuju prve bore i linije.

Linije ruža – delikatna područja oko usana oblikuju linije izraza, uzrokujući neugledno „krvarenje“ ruža i neravne konture oko osmijeha. Često te fine linije oko usana izgledaju kao “linije pušača”, čak i ako ne pušite.

Glabelarne linije – bore mrštenja koje će se najbrže razviti od sitnih  dublje bore zbog mimike, mrštenja i smanjenja elastičnosti kože.

Opuštena koža – Proces prirodne starosti, oštećenja slobodnih radikala i neaktivni režim njege kože mogu dovesti do opuštene kože – područja koja se često zanemaruju, kao što su vrat i dekolte, koža oko ušiju, leđa ruku, leđa vrata / linija oko kose često su priča područja starenja kože.

Neujednačen ton kože – Prirodni znak starenja može biti neravnomjeran ton kože, posebno za one koji kožu redovito izlažu vanjskim agresorima. Oštećenja od sunca i hiperpigmentacija vodeća su indikacija za one koji su idealni za Dermapen tretman

 

AKNE

Akne mogu utjecati na sve tipove kože i sve uzraste, a mogu biti uzrokovane kombinacijom genetike, hormonskih promjena, zdravlja, stresa i vanjskih agresora. Hormoni mogu stimulirati prekomjernu proizvodnju sebuma (ili ulja), a zauzvrat višak ulja, suha koža i mrtve stanice zajedno mogu postati zarobljeni u porama i stvoriti upalni proces – aknu. Ako se pore blokiraju, bakterije akni mogu uzrokovati upalu i kožu učiniti osjetljivijom na druge bakterije.

 

PROŠIRENE PORE

Iako nisu medicinsko stanje, proširene pore su kozmetička briga velikog broja ljudi. Uvećane ili “otvorene” pore mogu stvoriti neznatno neravnomjernu teksturu na površini kože, što također uzrokuje neujednačenu primjenu šminke. Povećane pore su obično vidljivije na nosu, obrazima i bradama te su uobičajene među onima koji su patili od akni ili problematičnih kožnih stanja kao što su miteseri.

 

STRIJE I OŽILJCI

Strije su  vrsta  ožiljaka koji se javlja kada se brzo ”trganje” dermisa utječe na trganje kolagenskih vlakana  Ovo stanje može utjecati na sve tipove kože, uvjete i boje, te oba spola. Strije se mogu pojaviti kao crvene ili ljubičaste linije koje blijede do bijele / srebrne boje. Vrlo često se pojavljuju kod prebrzog i pretjeranog rasta ili oscilacija u težini. Ožiljci se javljaju kao posljedica oštećenja kože i nastaju kao posljedica zaraštanja rane. Mogu se pojaviti od raznih trauma na koži i kao posljedica akni.

 

HIPERPIGMENTACIJA

Hiperpigmentacija je promjena boje kože uzrokovana unutarnjim fizičkim čimbenicima i / ili vanjskim čimbenicima koji mogu uključivati ​​hormonalne promjene, izlaganje suncu, tip kože, traumu i prirodni proces starenja kože. Predstavljajući se kao područja neravnomjernog tonusa kože, tamne mrlje  ili pjegice, pigmentacija nastaje kada se stimulira višak melanina (pigment kože). Površinska pigmentacija (epidermalna ili površinska) obično utječe na svjetlije tonove kože i obično nastaje oštećenjem sunca,  dublji pigmenti (dermalno) mogu biti uzrokovani traumom, lijekovima i hormonskim čimbenicima, a mogu se manifestirati i pigmentiranim ožiljcima od akni ili melasmom.

 

PAKETI TRETMANA

Za najbolje rezultate preporučamo 6 Dermapen tretmana, u razmaku od 7 do 14 dana.

Cijena paketa 3750kn

 

Izuzetne rezultate iskusili smo i u kombinaciji Dermapen tretmana i Venus Legacy tretmana lica, naročito kod tretiranja dubljih bora i ožiljaka od akni.

Kombinacijom Venus Legacy Radio Frekvencije, radio valova I Dermapen tretmana dobiva se jak učinak pomlađivanja, liftinga I obnavljanja kože koji je vidljiv već nakon prvog tretmana. Preporučamo ženama I muškarcima sa dubokim I plitkim borama, opuštene kože bez sjaja. Paket se sastoji od 3 tretmana  Venus Legacy i 3 tretmana Dermapena.  Preporuča se jedan tretman tjedno.

Cijena paketa 3750kn

Rezervirajte svoj tretman