a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

Image Alt

Bride to be

TRETMANI LICA

Predlažemo vam nekoliko tretmana lica kako bi zablistali na svoj veliki dan…preporučamo da se i dodatno konzultirate sa našim iskusnim kozmetičarkama i da vam zadnji tretman bude 48 sati prije vjenčanja.

Hydra Dew

Hydra Dew daje sjaj koži i instantno umiruje, vlaži, zaglađuje I zateže kožu.Daje predivan ”GLOW” koži i idealan je tretman za mladenke prije vjenčanja. Preporučamo ga i mladoženjama!
60min 550kn

Lamina Lift

Daje instant lifting, vlaži umiruje kožu i idealan je tretman koji sadrži kombinaciju Eco Cert organskih morskih trava bogatu sa 12 vitamina, 18 amino kiselina i 42 elemeta u tragovima I minerala, organsku aloe veru I osvježavajuću vodicu naranče.
45min 290kn

Intraceuticals tretman kisikom

Super popularan celebrity tretman kisikom, nezaobilazan prije velikih evenata kao, dramatično osvježava i hrani sve tipove kože, rješava problem dehidracije i finih borica. Izvrstan tretman prije vjenčanja jer vraća vlagu I regenerira
60min – 550kn

Dermapen

Dermapen microneedling je tretman kojim se stimulira proizvodnja kolagena i omogućava bolja apsorpcija aktivnih sastojaka posebnih seruma koji se koriste tijekom tretmana. Zahvaljujući mikro iglicama na koži se stvaraju perforacije kontrolirane dubine, te se tako unose aktivne tvari koje djeluju i na najdublje slojeve kože pa se tako mogu vrlo uspješno tretirati gotovo svi problemi kože: AKNE, površinske i dubinske bore, tonus i tekstura kože, proširene pore, duboki i plići ožiljci od akni, melazma i hiperpigmentacija nastale od ožiljaka, strije,…
NAPOMENA: Ovaj tretman potrebno je napraviti minimum 7-10 dana prije vjenčanja!
Cijena 750kn

Ostali tretmani

Ekstenzije trepavica

Kako bi vasa šminka imala ‘’WOW’’ efekt, predlažemo vam da napravite Volumske 3D ili Klasične, prirodne ekstenzije trepavica koje traju 4-5 tjedana.
Cijena 450 – 550kn

Spray Tan

Automatiziran spray tan, Potpuno siguran i zdrav način tamnjenja kože, bez izlaganja Suncu. Nudimo 3 različite nijanse LIGHT, MEDIUM I DARK. Boja traje 7-10 dana i ne transferira se na odjeću
PRIPREMA KOŽE: Prije tretmana Mystic spray tanom, potrebno je napraviti detaljan piling cijelog tijela, preporučamo da NE KORISTITE hidratantne losione, kreme, ulja i parfeme 24 sata prije tamnjenja.
5 min 120kn

MANIKURA I PEDIKURA

Nudimo široku paletu lakova, trajnih lakova i gelova, a koristimo isključivo Shellac i OPI klasične i trajne lakove, te Alessandro Gel. Manikuru i Pedikuru možete obaviti i dan prije samog vjenčanja.

 • Manikura bez lakiranja 90kn
 • Manikura sa lakiranjem 120kn
 • Shellac/OPI Manikura 160kn
 • Pedikura 220kn
 • Shellac/OPI Pedikura 260kn
 • Gel Manikura 300kn

DEPILACIJA

Nekoliko dana prije vašeg vjenčanja preporučamo našu vrlo nježnu i gotovo bezbolnu depilaciju Jax Wax voskom.
Predlažemo:

 • Nadusnice 40kn
 • Bikini 100kn
 • Brazilska 150 – 180kn
 • Noge 180kn
 • Ruke 80kn

MAKE UP

Kako bi u detalje dogovorili vaše šminkanje i kako bi vaš veliki dan prošao bez stresa, predlažemo da nekoliko dana ranije napravite probu za šminkanje.
Cijena 650kn (cijena uključuje probu, šminkanje na dan vašeg vjenčanja, threading obrva i jednokratne umjetne trepavice)

Rezervirajte svoj tretman