a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

Image Alt

Biologique Recherche

Metodologija Biologique Recherche temelji se na više od četrdeset godina dugom iskustvu s originalnom koncepcijom proizvoda i tretmana. Formule proizvoda sadrže visoke koncentracije aktivnih tvari i sastoje se od prirodnih ili biotehnoloških sastojaka bez mirisa. Koži se uvijek pristupa na temelju personalizirane dermo kozmetičke dijagnoze na osnovi analize Trenutnog stanja kože (Instant de Peau©), u cilju postizanja neposredno vidljivog rezultata. Biologique Recherche nudi jedinstvene i personalizirane tretmane sukladne svačijem Trenutnom stanju kože koji odgovaraju jednako ženama kao i muškaracima.

Inicijalni boosteri

Boosteri kombiniaju suvremene proizvode i tehnike oblikovanja u cilju stimulacije i oksigenizacije kože i glavnih crta lica, a kreirani su tako da odgovaraju svim vašim potrebama.

LISSANT

Odgovara svakoj koži a naročito se preporučuje za dehidriranu i osjetljivu kožu. Soin Lissant pomaže kod stimulacije prirodnog odbrambenog sistema kože tako što svoje dejstvo usklađuje sa radom limfnog i cirkulatornog sistema. Predstavlja izvrstan anti-stres tretman koji vašu kožu oslobađa stresa, rekondicionira je i daje joj sjaj.
75min – 540kn

LIFT CVS

Preporučuje se za normalnu i seborojičnu kožu. Soin Lift C.V.S je vrhunski tretman za njegu lica koji ubrzava obnovu stanica, restrukturira, učvršćuje, hidratizira i štiti kožu od negativnih vanjskih uticaja kroz manuelnu eksfolijaciju. Lift CVS je face lifting koji stimulira obnovu epiderme čiji je krajnji cilj da se osjećate podmlađeno, energično i da imate poboljšan tonus.
75min – 540kn

MC 110

Preporučuje se za za umornu, sivu kožu. Revitalizira i definira konture lica, vraća tonus i sjaj koži Soin MC110 je namijenjen prokrvljivanju, revitalizaciji i zaštiti elastičnosti kože zahvaljujući visokom sadržaju antioksidanata. Ovo je tretman u kojem se koristi tehnika vibracijske masaže nakon koje vaša koža postaje glatkija i svjetlija, a konture lica istaknute i redefinirane.
75min – 540kn

Osjetljiva koža i koža sklona rozacei

Ovaj blagi i efikasni tretman lica, uz korištenje palete preparata Biosensible  i uz posebnu metodologiju, ublažava posljedice kod kože podložne stresu i smiruje rozaceu.

SOIN BIO-SENSIBLE/ ROSACEA TENDENCY

Osmišljen je specijalno za senzitivnu i reaktivnu kožu, kao i za kožu podložnu rozacei. Soin Biosensible/Rosacea tendency je „SOS“ tretman koji pomaže u obnovi, stabiliziranju i zaštiti najosjetljivijih vrsta kože. U obzir se uzima struktura vaše kože, što rezultira smanjenjem osjetljivosti, rebalansiranjem i jačanjem epiderme uz trenutni osjećaj ugode i smirenja. Odlično djeluje na inflamacije nakon izlaganja suncu ili tretmana laserom.
60min 470kn

Hiperpigmentacija i posvjetljivanje

Ovi tretmani lica tretira pigmentaciju i pospješuje djelovanje preparata PIGM 400 kojim se posvjetljuje ten i hiperpigmentacije

HYDRÉCLAT

Preporučuje se za zrelu kožu. Soin Hydréclat je namjenski tretman kod kojeg se koriste preparati iz naše palete PIGM400, serum za posvjetljivanje i Oligo Protéines Marines za posvjetljivanje i najneuglednijih tipova kože. Ovo je pojačani tretman kojim se postiže sužavanje pora, a tenu daje sjaj i mladenački izgled.
45min – 365kn

TACHES PIGMENTAIRES

Preporučuje se za hiperpigmentiranu kožu. Soin Tâches Pigmentaires je ciljani tretman kod kojeg se koriste preparati iz naše palete PIGM400, bogate vasabijem i potočarkom, a namijenjen je prirodnom zatezanju i posvjetljivanju kože. Ovo je namjenski tretman kojim se postižu trenutni i dugotrajni rezultati u pogledu teksture, tena i izražajnosti vaše kože.
60min – 470kn

Rebalansiranje i pročišćavanje

Ovaj specijalistički tretman kombinuje tehniku Soin Lissant  i posebne proizvode u cilju regulisanja izlučivanja sebuma i oksigenizacije epiderme.

SÉBO- RÉÉQUILIBRANT

Preporučuje se za seboroičnu kožu i kožu sa proširenim porama. Soin Sébo-Rééquilibrant je tretman kod kojeg se koristi Masque Vivant, odnosno najsuvremenija maska za rebalansiranje i dubinsko čišćenje sa ciljem obnavljanja I održavanja čistog i zdravog tena. Ovo je tretman kojim se regulira izlučivanje sebuma, i kojim se pročišćavaju i sužavaju pore, te se ubrzava proces otklanjanja nedostataka kože. Posebno je koristan u slučajevima kada hormoni, zagađenja i stres uzrokuju začepljene pore, akne i druge nepravilnosti kože.
60min – 470kn

VIP 02 OXYGÉNANT

Preporučuje se za devitaliziranu i opuštenu kožu koju nalazimo kod urbanog stanovništva, pušača, osoba koje često putuju ili kod svih onih osoba čijem tenu nedostaje onaj poseban sjaj. Soin VIPO2 Oxygénant je luksuzni ritual oksigenizacije i balansiranja u kojem je predstavljena kompletna paleta VIPO2 preparata. Ovo je savršena kombinacija mikro-eksfolijacije, oksigenizacije i bio-energetske masaže koji potpuno oksigeniziraju epidermu, ublažavaju opuštenost vaših crta lica I daje koži zdrav sjaj.
45min – 365kn

Luksuzni tretmani pomlađivanja

SECONDE PEAU

Prvi na svijetu u profesionalnoj kozmetici, ovaj regenerirajući I lifting tretman stvoren pomoću elektrotkane maske s 80% farmaceutski čiste hijaluronske kiseline, namijenjen je za zrelu kožu oštećenu znakovima starenja. Preporučujemo 3 tretmana u razmaku od jednog tjedna, nakon čega možete ponoviti kuru nakon tri mjeseca.
90min – 1100kn

BIOVECTEUR MARIN

Preporučuje se za zrelu kožu. Soin Biovecteur Marin je preparat na bazi japanske crvene alge i tretira sve aspekte starenja kože. Ovaj tretman lica poboljšava drenažu stanica i hidrataciju uz istovremeno zaglađivanje dubokih bora i obnavljanje elasticiteta kože. Za postizanje podmlađene i tonirane kože poboljšani su nivoi vlage i sjaja.
540kn – 900kn

COLLAGENE CAVIAR

Preporučuje se za devitaliziranu, dehidriranu i slabo toniranu kožu. Soin Collagène Caviar pruža osjećaj potpunog luksuza. Regenerativna i antioksidantska svojstva kavijara, odnosno sposobnost usporavanja procesa starenja, tajna su ljepote i mladosti. Uz kolagenske efekte toniranja i zaglađivanja, cijeli ovaj tretman garantira ublažavanje bora, te vašu kožu čini vitalnijom, čvršćom i zaglađenijom. Ovaj tretman je savršen nakon dugotrajnog leta avionom.
540kn – 900kn

TRIPLE LIFT TREATMENT

Preporučuje se za normalnu i deblju kožu kojoj nedostaje sjaj i tonus. BR Signature Triple Lift Treatment je poseban tretman preoblikovanja koji kombinira dva boostera za preoblikovanje i za face lifting pomoću uređaja Remodeling Face®. Cijeli tretman ima cilj ubrzavanje rekonstrukcije epiderme čime se postiže poboljšana definicija strukture lica i rafinirana tekstura kože.
120min 900kn

CRYO 3R

Preporučuje se za zrelu i devitaliziranu kožu. Ovaj tretman za podmlađivanje uz korištenje boostera, osigurava hlađenje pomoću krioterapije sa ciljem obnove, regeneriranja i zacjeljivanja kože. On takođe garantira da će vaša koža izgledati glađa, svježija i izražajnija, a sve to kroz kombinaciju efekata koji se postižu kroz upotrebu veoma aktivnih sastojaka sa svojstvima ojačavanja i liftinga i uz korištenje našeg uređaja Remodeling Face®.
60min 470kn

Pilinzi

Uz pomoć našeg revolucionarnog preparata Lotion P50, ovi tretmani za piling lica obnavljaju i pročišćavaju kožu, te je čine revitaliziranom i glatkom.

ACIDES DE FRUITS

Preporučuje se za zadebljanu, seboroičnu ili kožu sa hiperpigmentacijama. Ovaj tretman pilinga, kojim se koža obnavlja i pročišćava, bogat je AHA kiselinama (alfa-hidroksilne kiseline) kojima se vrši eksfolijacija kože, nakon čega ona ostaje revitalizirana, zaglađena i čista. Soin aux Acides de Fruits pomaže koži tako što pospješuje obnovu stanica, čime se sprečava opuštanje kože i otklanjaju znaci starenja poput hiperpigmentacije, sitnih i dubljih bora.
60min 470kn

MASQUE P50

Preporučuje se za zadebljanu i devitaliziranu kožu koja pokazuju znakove prijevremenog starenja i neujednačenog tena. Glavni eksfolijator, uz Losion P50, pospješuje obnovu stanica, pročišćava, ublažava pigmentaciju i nepravilnosti na koži, daje tonus i učvršćuje, zacjeljuje i smiruje, te hidratizira i omekšava kožu. Ovaj tretman će vidljivo obnoviti vašu koži i vratiti joj prirodan sjaj.
60min 470kn

Superboosteri

Tehnologija koju pokreću rezultati, primjenjuje se unutar samog tretmana za intenzivan i inkluzivan pristup njezi kože gdje se koriste 3 estetska neinvazivna uređaja.

REMODELING FACE

Inovativna bioelektrična njega koja kombinira snagu 4 vrste struje koje revitaliziraju, toniraju, pdiču I pročišćavaju kožu; Galvanska struja pojačava apsorpciju aktivnih BR preparata i dubinskog čišćenja pomoću dezinkrustacije i jonoforeze. Frekvencija srednje jačine preoblikuje, podiže i tonira mišiće, dok visoka frekvencija ima antibakterijski i germicidni uticaj na kožu. Uređaj Remodelling face predstavlja savršen dodatak bilo kojem 60-to minutnom tretmanu lica pojačivačima.
60min 380kn

CRYOSTICKS

Zateže, hladi I ublažava crvenilo I iritacije. Biologique Recherche uvijek ističe prednosti hlađenja kože. Krioterapija je u upotrebi još od sedamnestog vijeka i na grčkom jeziku znači „liječenje hladnoćom“. Kriostiks (eng. Cryosticks = rashladni štapići) su izrađeni od nehrđajućeg čelika i koriste se u slučajevima crvenila tokom terapije. Lokalna primjena hladnoće preko kriostikova trenutno smanjuje temperaturu kože, čime se ograničava vazodilatacija i pospješuje vazokonstrikcija. Na taj način se regulira dermalni protok krvi i uklanja crvenilo. Štoviše, njihov ergonomski oblik je savršeno prilagođen za efikasno djelovanje na bilo kojem dijelu lica.

TRIPLE LIFT TREATMENT

Preporučuje se za normalnu i deblju kožu kojoj nedostaje sjaj i tonus. BR Signature Triple Lift Treatment je poseban tretman preoblikovanja koji kombinira dva boostera za preoblikovanje i za face lifting pomoću uređaja Remodeling Face®. Cijeli tretman ima cilj ubrzavanje rekonstrukcije epiderme čime se postiže poboljšana definicija strukture lica i rafinirana tekstura kože.
120min 900kn

Rezervirajte svoj tretman