a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

Image Alt

Biologique Recherche Seconde Peau

SECONDE PEAU

Biologique Recherche Seconde Peau najnoviji tretman sa 40 puta jačom hijaluronskom kiselinom omogućava regeneraciju, stimulaciju sinteze kolagena i smanjenje broja i dubine bora. Ovaj regenerirajući  lifting tretman stvoren pomoću elektrotkane maske s 80% farmaceutski čiste hijaluronske kiseline, namijenjen je za zrelu kožu oštećenu znakovima starenja. Ubrzava staničnu obnovu, vraća sjaj, izglađuje teksturu kože i redefinira konture lica. Seconde Peau garantira nevjerojatan učinak na revitalizaciju kože. Ovaj ultra luksuzan tretman kombinira se sa Remodeling Face tretmanom.

Remodeling Face® je inovativna bioelektrična njega kože koja kombinira snagu četiri vrste struja i u kombinaciji sa Biologique Recherche Super Boosterima,daje izvanredne rezultate u učvrščivanju kože, smanjenju bora i poboljšavanja teksture kože i liftingu kontura lica.

Rezultati ovog inovativnog, neinvazivnog tretmana modeliranja lica i vrata mogu se vidjeti odmah nakon tretmana i mogu se usporediti sa estetskom kirurgijom – efekt liftinga lica, definiranih jagodica, blistave kože, smanjene bore, podignuti kapci i obrve.

Remodeling aparat u kombinaciji sa Biologique Recherche kombinacijom seruma imaju komplementarno djelovanje na kožu i međusobno pojačavaju svoje efekte.

Remodeling je napredni tretman koji primjenjuje dostignuća iz bioelektronike za personaliziranu njegu kože kombinirajući ručnu tehniku i elektroterapiju u kojoj kombinira 4 vrste struje: Galvanska struja pojačava apsorpciju aktivnih Biologique Recherche seruma i dubinskog čišćenja pomoću dezinkrustacije i jonoforeze. Frekvencija srednje jačine preoblikuje, podiže i tonira mišiće, dok visoka frekvencija ima antibakterijski i germicidni uticaj na kožu.

Preporučujemo 3 tretmana Seconde Peau u razmaku od jednog tjedna, nakon čega možete ponoviti kuru nakon tri mjeseca.
90min – 1100kn