a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

Image Alt

Anti age / bore

Naši najpopularniji anti age tretmani

Najsofticiranijim tretmanima i kombinacijom najboljih aparata i preparata postižemo dugotrajne i vrlo učinkovite rezultate u tretiranju dubokih i plitkih bora, opuštene kože, prevencije starenja kože, poboljšanja strukture kože, općeg pomlađivanja i svjež izgled kože … i to sve neinvazivnim metodama, bez botoxa, filera, jakih kemijskih pilinga…

Venus Legacy

Venus Legacy tretmani lica predstavljaju najmoderniju tehnologiju u svijetu estetskih tretmana. Kombinacijom radiofrekvencije i radio valova daje izuzetne i dugotrajne rezultate kod liftinga lica, poboljšanja izgleda i kvalitete kože – naročito kod ožiljaka od akni, opuštene kože i bora.
Venus Legacy 60min 750kn

Venus Legacy  Collagen Superfacial

Venus u kombinaciji sa vrlo intenzivnim kolagen tretmanom Mesoestetica daje intenzivne i dugotrajnije rezultate u tretiranju dubokih bora i podizanja tonusa kože 90 min 1200kn

Venus Legacy Vita Cura Superfacial

Venus u kombinaciji sa intenzivnim tretmanom liftinga Vita Cura daje superiorne rezultate u tretiranju dubokih bora, zatezanju opuštene kože i rejuvenacije. 90min 1200kn

CACI

CACI je daleko najpoznatiji neinvazivan tretman iza kojeg stoji preko 20 godina medicinskog istraživanja. Dostupan je u preko 10 000 spa i salona u svijetu što dovoljno govori o potražnji i rezultatima samog tretmana. Prvi je izbor velikih svjetskih zvijezda ( J Lo I Jennifer Aniston su najveće pobornice ovog tretmana)prije Red Carpet izlaska, ali i kao preventivna terapija u borbi protiv bora, opuštene kože i mišića lica. Pogodan je za sve tipove kože i daje prekrasne rezultate bez potrebe za kirurgijom, botoxom ili filerima. CACI je tretman koji će vašim mišićima vratiti tonus i punoću , a time i sjaj zdrave kože. Posebnom patentiranom tehnikom ”tsunami” elekto magnetnih valova CACI ima sposobnost vraćanja tonusa, vidljivog LIFTINGA, elastičnosti i svježine na preko 30 mišića lica i vrata.
CACI Lice i vrat 75min 550kn
CACI Oči 30min 300kn

Mesopen

Mesopen je tretman kojim se stimulira proizvodnja kolagena i omogućava bolja apsorpcija aktivnih sastojaka posebnih seruma koji se koriste tijekom tretmana. Zahvaljujući mikro iglicama na koži se stvaraju perforacije kontrolirane dubine, te se tako unose aktivne tvari koje djeluju i na najdublje slojeve kože pa se tako mogu vrlo uspješno tretirati gotovo svi problemi kože: AKNE, površinske i dubinske bore, tonus i tekstura kože, proširene pore, duboki i plići ožiljci od akni, melazma i hiperpigmentacija nastale od ožiljaka, strije…
Mesopen Lice 60min – 750kn
Mesopen Lice, vrat i dekolte 950kn

REPECHAGE 4 Layer Facial LIFTING I BORE

Proglašen ˝tretmanom stoljeća˝ urednice Voguea, jedinstven je super hidratantni tretman regeneracije i liftinga kože. Daje WOW efekt, idealan za sve tipove kože. Ovaj tretman kombiniramo sa infuzijom kisika (550kn) ili Venus Legacy (1200kn) za dodatni efekt liftinga.
4 layer Facial 60min 750kn
4 layer facial & Venus legacy 90min 1200kn

REPECHAGE Lamina Lift EXPRESS LIFTING

Daje instant lifting, vlaži umiruje kožu i idealan je tretman koji sadrži kombinaciju Eco Cert organskih morskih trava bogatu sa 12 vitamina, 18 amino kiselina i 42 elemeta u tragovima I minerala, organsku aloe veru I osvježavajuću vodicu naranče.
45min 290kn

REPECHAGE Vita Cura BORE I SUHA KOŽA

Specijalno dizajniran da nahrani suhu kožu I daje efekt liftinga. Kombinacijom masaže, kisika I posebne maske, daje koži punoću, sjaj I vitalnost.
Vita Cura 60min 750kn
Vita Cura & Venus Legacy 90min 1200kn

REPECHAGE Hydra Dew INSTANT LIFTING I GLOW

Hydra Dew daje sjaj koži I instantno umiruje, vlaži, zaglađuje I zateže kožu. Idealan tretman za mladenke prije vjenčanja.
60min 550kn

BIOLOGIQUE RECHERCHE Remodeling

Inovativna bioelektrična njega koja kombinira snagu 4 vrste struje koje revitaliziraju, toniraju, pdiču I pročišćavaju kožu; Galvanska struja pojačava apsorpciju aktivnih BR preparata I dubinskog čišćenja pomoću dezinkrustacije I jonoforeze. Frekvencija srednje jačine preoblikuje, podiže I tonira mišiće, dok visoka frekvencija ima antibakterijski I germicidni uticaj na kožu. Uređaj Remodelling face predstavlja savršen dodatak bilo kojem 60-to minutnom tretmanu lica pojačivačima.
60min 380kn

BIOLOGIQUE RECHERCHE SECONDE PEAU

Prvi na svijetu u profesionalnoj kozmetici, ovaj regenerirajući I lifting tretman stvoren pomoću elektrotkane maske s 80% farmaceutski čiste hijaluronske kiseline, namijenjen je za zrelu kožu oštećenu znakovima starenja. Preporučujemo 3 tretmana u razmaku od jednog tjedna, nakon čega možete ponoviti kuru nakon tri mjeseca.
90min – 1100kn

BIOLOGIQUE RECHERCHE TRIPLE LIFT

Preporučuje se za normalnu I deblju kožu kojoj nedostaje sjaj I tonus. BR Signature Triple Lift Treatment je poseban tretman preoblikovanja koji kombinira dva boostera za preoblikovanje I za face lifting pomoću uređaja Remodeling Face®. Cijeli tretman ima cilj ubrzavanje rekonstrukcije epiderme čime se postiže poboljšana definicija tructure lica I rafinirana tekstura kože.
120min 900kn

BIOLOGIQUE RECHERCHE COLLAGENE CAVIAR

Preporučuje se za devitaliziranu, dehidriranu I slabo toniranu kožu. Soin Collagène Caviar pruža osjećaj potpunog luksuza. Regenerativna I antioksidantska svojstva kavijara, odnosno sposobnost usporavanja procesa starenja, tajna su ljepote I mladosti. Uz kolagenske efekte toniranja I zaglađivanja, cijeli ovaj tretman garantira ublažavanje bora, te vašu kožu čini vitalnijom, čvršćom I zaglađenijom. Ovaj tretman je savršen nakon dugotrajnog leta avionom.
540kn – 900kn

COMCIT H2O GLOW Mezoterapija kisikom

Daleko iznad uobičajenih anti-age tretmana ovaj EKSKLUZIVNI TRETMAN daje nevjerojatne i dugotrajne rezultate pomlađivanja kože, liftinga i ublažavanja dubokih i plitkih bora kombinacijom kisika, mezoterapije i infuzije kože serumom hijalurona, Vitamina C i Matičnih stanica Argana. Daje iznimne rezultate i kod tretiranja hiperpigmentacije i ožiljaka od akni
60min – 550kn

Skinbreeze

Skinbreeze je jedan od najpopularnijih Britanskih tretmana lica, omiljen ‘’Red Carpet’’ tretman među celebrity klijentima, sastoji se od mikrodermoabrazije sa LED tretmanom i 3 vrste kisika – O2 infuzije kisikom, O2 pulsnom masažom kojom unosimo aktivne sastojke i O3 ozonom visoke frekvencije. Vrlo osvježavajuć i umirujući tretman pogodan je za tretiranje suhe, dehidrirane kože, akni, bora, ožiljaka, hiperpigmentacije. Idealan tretman za mladenke prije vjenčanja jer intenzivno hidratizira, ima ‘’plumping ‘’ efekt na sitne I dublje bore I zaglađuje kožu.
60min 450kn

LPG Endermolift

Endermolift svojim intenzivnim dubinskim djelovanjem djeluje na povećanu proizvodnju kolagena i elastina i uklanjanje masnih naslaga. Oštećeno tkivo se obnavlja, a koža zateže i pomlađuje. Kranji rezultat je potpuni lifting lica, bez injekcija ili kirurškog zahvata.Ova anti-aging tehnika znanstveno dokazano može povećati sintezu hijaluronske kiseline čak 80%, a metoda je potpuno prirodna, neinvazivna i ugodna. Dolazi do prirodnog liftinga i smanjenja bora i linija, zatezanja i učvršivanja lica, smanjivanja podbratka, pomlađivanja kože lica i vrata.

45min 290kn

 

Rezervirajte svoj tretman