a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

Image Alt

Tretmani tijela

manuela-picard-usluge-paketi-tretmani-tijela

Kombinacijom radio frekvencije, radio valova, limfne drenaže, mišićne stimulacije i zatezanja kože, možete dobiti odlične rezultate već od prvog tretmana.

LPG oblikovanje tijela

Endermologija ili LPG tretmani tijela već su desetljećima jedan od najpopularnijih tretmana za neinvazivno oblikovanje tijela, uklanjanje viška vode iz potkožnog tkiva i zatezanje opuštene kože. Tretmani LPG masaže su izuzetno ugodni i preporučaju se za sve generacije koje žele vrlo učinkovit i opuštajući tretman oblikovanja tijela.
Cijena paketa:

12 LPG tretmana  3500kn (vrijednost 4200kn).

 

VENUS LEGACY Anti celulitni paket

Venus Legacy jedan je od najučinkovitijih tretmana oblikovanja kritičnih zona na tijelu koje ni tjelovježbom ni dijetama ne možete izgubiti. Izrazito je učinkovit kod smanjenja naslaga tvrdokornog celulita i podizanja opuštene kože. Kako bi vaši tretmani bili učinkoviti, ovaj paket tretmana kombiniramo sa nekoliko tretmana LPG Endermologie. Preporučamo kod lokaliziranih masnih naslaga i celulita.
Cijena paketa

6 tretmana Venus Legacy 60min  i 3 tretmana LPG Endermologie 6000kn (vrijednost 8250kn)

 

SUPER SLIM – oblikovanje i gubitak centimetara

Kombinacijom Arosha Body Wrapa sa Arosha Waveshape tretmanom mišićne stimulacije dolazi do oblikovanja i liftinga tijela kao i gubitka centimetara u isto vrijeme. LPG Endermologie istovremeno oblikuje i ubrzava limfnu drenažu, a time i izbacivanje štetnih tvari iz organizma. Preporučamo kod žena sa problemom zadržavanja vode u organizmu, celulitom i opuštenom kožom. Paket se sastoji od 8 tretmana Arosha Body Wrap & WaveShape i 12 tretmana LPG Endermologie.
Cijena Paketa

5600kn  (vrijednost 7000kn)

 

ULTRA SLIM – oblikovanje i anticelulit paket

Venus Legacy jedan je od najučinkovitijih tretmana oblikovanja kritičnih zona na tijelu koje ni tjelovježbom ni dijetama ne možete izgubiti, a za dugotrajne rezultate kombiniramo ga sa Arosha Body Wrapom i Arosha WaveShape mišićnom stimulacijom ili presoterapijom. Preporučamo ovaj paket za žene koje žele oblikovati trbuh i noge, ukloniti višak vode, zategnuti kožu i istovremeno se riješiti lokalnih nakupina masti i celulita. Paket se sastoji od 6 tretmana Venus Legacy 60min i 8 tretmana Arosha Body Wrap i WaveShape ili presoterapije.
Cijena Paketa

7600kn (vrijednost 10000kn).

 

Napomena: kako bi rezultat svih tretmana bio uspješan, svi uplaćeni paketi lica i tijela se mogu iskoristiti u razdoblju od 3 mjeseca.

Rezervirajte svoj tretman