a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

Image Alt

Lasersko uklanjanje permanentnog make upa i microbladinga

Uklanjanje permanentnog make-upa-microbladinga-manuela-picard-cover

Stari permantni make up, microblading i tetovaže uklanjamo laserom ili posebnim sterilnim otopinama, koje su namijenjene za uklanjanje pigmenta. Potrebno je 1- 6 tretmana svakih 6-8  tjedana kako bi se uklonilo 50 do 90% pigmenta iz obrva. Nakon samog tretmana tretirana koža na obrvama će se intenzivno ljuštiti i perutati 7 do 10 dana. Ponovno iscrtavanje Microblading ili Ombre tehnikom preporuča se 2-3 mjeseca nakon zadnjeg tretmana uklanjanja permanentnog make upa ili Microbladinga.

 

ČESTA PITANJA

Za koga se preporuča ovaj tretman?

Za sve klijente koji nisu zadovoljni oblikom ili bojom postojećeg permanentnog make upa ili Microbladinga na obrvama ili tetovažom na bilo kojem dijelu tijela.

 

Može li tretman ukloniti postojeću boju do 100%?

Ne, ovaj tretman ukloniti će i posvijetliti do 90% boje, nakon zadnjeg uklanjanja preporuča se ponovno iscrtavanje kojim se može korigirati ostatak boje.

 

Da li tretman boli?

Tijekom tretmana može se osjetiti minimalno peckanje, a prema potrebi koristimo anestetike za ublažavanje boli i peckanja.

 

Što mogu očekivati nakon tretmana?

Nakon samog tretmana koža će biti malo crvena, crvenilo će se povući kroz 24 sata, a nakon 3 – 4 dana počinje intenzivno ljuštenje i perutanje kože na obrvama koje će trajati oko 7 dana. Ničim ne smijete tretirati obrve, samo ih lagano ispirati fiziološkom otopinom. Nakon 6-8 tjedana postupak možete ponoviti ukoliko želite da se intenzitet stare boje još više umanji.

 

Mogu li staviti make up na obrve nakon tretmana?

Ne, nikako ne smijete staviti make up niti kreme za njegu lica na obrve do 2 tjedna nakon tretmana.

Rezervirajte svoj tretman