a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

Image Alt

Microblading – 3D iscrtavanje obrva

Microblading – 3D iscrtavanje obrva Manuela Picard

Prirodnost prije svega

Microblading  je semi permanentno apliciranje pigmenta mikroiglicama koja simulira prirodan izgled dlačica različitih dužina i debljina. U ovoj metodi se ne koristi aparat  već se dlačice unose u kožu jako plitko posebnim nožićem. Zbog specifičnosti metode kojom se radi, obrva dobiva potpuno prirodan izgled jer  se ne popunjava cijela obrva, već se posebnom tehnikom iscrtavanja dobiva izgled tankih i zakrivljenih dlačica u prirodnom smjeru rasta.

Više informacija…Metoda je posebno namijenjena onima koji su pogrešnim čupanjem obrva uništili njihov prirodan oblik, gustoću i debljinu, kao i onima koji su zbog bolesti ili nekog drugog razloga izgubili obrve ili samo žele popuniti svoje.

Osnovni princip ove metode iscrtavanja obrva je da se u trajnoj varijanti ne stvara efekt šminke,već se stvara prirodan izgled obrva. Dlačice se ucrtavaju uz prirodne dlačice bojom koja se ne razlikuje od postojećih, tako da je rezultat zaista prirodan.

Preporučujemo onima kojima je prirodan izgled na prvom mjestu.

Osnovni princip ove metode iscrtavanja obrva je da se uklone nedostaci i poboljša prirodni izgled. Dlačice se ucrtavaju uz prirodne dlačice bojom koja se ne razlikuje od postojećih, tako da je efekt zaista prirodan.

Koliko traje tretman iscrtavanja obrva?

Tretman iscrtavanja obrva traje od 60-90 min, aplikacija boje traje 15 minuta dok se ostatak vremena određuje  oblik i simetrija u dogovoru sa klijentom.

Kako se određuje oblik i simetrija obrva?

Simetrija obrva se izračunava aparatom u stanju mirovanja dok klijent ima zatvorene oči, bez ikakve mimike. Odstupanja u visini i dužini obrva u toj fazi nema, međutim na području čela se nalazi veliki broj mišića koji upravljaju mimikom lica i čela koji nisu pod utjecajem svijesti tako da kada klijentica otvori oči moguće su minimalne promjene u smislu visine obrva, koje pokušamo ispraviti koliko je to moguće.

Koliko “traju” obrve iscrtane Microblading tehnikom?

Pigment traje od 1 do 2 godine ali se ne može garantirati svježina boje jer njena  postojanost  ovisi o unutarnjim i  vanjskim faktorima. Unutarnji faktori su Vaš tip kože, masna ili suha koža,promjene na koži, dermatitis, seboreja, keloidni ožiljci itd. Vanjski  utjecaji su učestalo izlaganje  suncu, solarij, kozmetika, naročito kreme sa retinolom i AHA kiselinama, razni tretmani, kemijski piling  i mikrodermoabrazija.  Svi ovi faktori utječu na postojanost i trajnost pigmenta u koži i ato se jednom godišnje savjetuje osvježenje boje. Redovnim godišnjim održavanjem produžavate im vijek koliko god Vi želite.

Koji je postupak njege nakon samog tretmana?

Nakon samog tretmana potrebna je posebna njega  svakih 3-4 sata u prvih 24 sata nakon samog tretmana, nakon toga ne koristite propisanu njegu koju vam daje vasa kozmetičarka,  sljedećih 7 dana. Prvih tjedan dana ne preporuča se sunčanje, kupanje u moru i bazenu, solarij, sauna. Nakon samog tretmana može se pojaviti crvenilo kože oko obrva koje traje 15ak minuta. Proces blagog perutanja je neizostavan i počinje 4og a završava se 7og dana. Krajnju boju vidjet ćete nakon 7 dana.

Da li je Microblading bolan?

Iscrtavanje ovom metodom je gotovo bezbolno. U slučaju nelagode može se koristiti lagani anestetik.

Koje boje se koriste u Microblading metodi?

Koristimo samo odobrene i testirane boje za Microblading iscrtavanje. PHI by Branko Babić, Prive by Tatjana i Goochie.

Kako se radi korekcija i koliko ih je potrebno?

Prva korekcija se radi poslije 3-4 tjedna. Kod problematične masne ili seboroične kože boja će trajati dosta kraće nego kod normalne kože i osvježavanje boje će biti potrebno puno češće

Kome se ne radi Microblading?

  • osobe koje imaju problem sa keloidima
  • osobe koje imaju seboroični dermatitis u predjelu obrva
  • kože koje su pod upalom (akne i druge kožne promjene)

U ovim slučajevima potrebno je prvo sanirati postojeći problem pa se tek onda smije raditi iscrtavanje.

Da li treba čupati obrve prije tretmana?

Vaše dlačice se ne čupaju niti briju. Uklanjaju se samo one koje su van željenog oblika, ostatak ostaje, a crtanje se vrši između njih.Tretman Microbladinga uključuje i threading obrva.

Higijena pri izvođenju tretmana?

Higijena je na najvišem nivou! Sve što se koristi u radu je za jednokratnu upotrebu i sterilno. Ne postoji mogućnost alergije na pigmente.

Što očekivati nakon tretmana?

Neposredno nakon tretmana obrve će biti guste, i puno tamnije od finalnog rezultata. Možete očekivati 20-30% smanjenje boje, gustoće i debljine nakon tjedan dana njege.  Korekcijom nakon 3-4 tjedna mogu se ispraviti male nepravilnost, dodati boja i gustoća.

Rezervirajte svoj tretman