a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

Image Alt

Obrve

Obrve su naša strast, specijalnost, posebnost. Metodu Threadinga u Hrvatskoj popularizirala je Manuela, koja već 8 godina, zajedno sa svojim djelatnicama uljepšava obrve ženama i muškarcima iz cijele Hrvatske, ali i svijeta. Kroz naše ruke prošlo je više od 100 000 obrva! Microblading (poznato i kao japansko iscrtavanje obrva) jedna je od najtraženijih metoda trajne šminke jer daje prirodne rezultate koji traju 12 do 18 mjeseci. Ombre ili puder obrve daju izgled prirodnog laganog sjenčanja i vrlo je popularna metoda trajne šminke kod klijentica sa masnom kožom i kod obrva koje su više puta tretirane microbladingom.

Threading obrva

MPB-Usluge-Threading-obrva

Threading se u praksi najčešće koristi kod oblikovanja obrva. Preferirani je tretman uklanjanja dlačica iz nekoliko razloga. Za razliku od čupanja pincetom , threading obrve uklanja jednom čistom linijom i čupka dlačice sve odjednom, te je tako puno brže i lakše oblikovati obrve…

Microblading – 3D iscrtavanje obrva

MPB-Usluge-Microblading-3D-iscrtavanje-obrva

Microblading je semi permanentno apliciranje pigmenta mikroiglicama koja simulira prirodan izgled dlačica različitih dužina i debljina. U ovoj metodi se ne koristi aparat već se dlačice unose u kožu jako plitko posebnim nožićem.

Ombre i puder obrve

Ombre i puder obrve

Ukoliko niste kandidat za Microblading, tada preporučamo Ombre ili Puder obrve – vrstu trajne šminke koja odlično i vrlo prirodno imitira izgled sjenila ili sjenčanja na vašim obrvama. Ova metoda je idealna za masnije vrste kože i kao korekcija microbladinga.

Uklanjanje perm. make upa i microbladinga

Uklanjanje permanentnog make upa i microbladinga

Kod uklanjanja starog permantnog make upa koristimo isključivo sterilne otopine koje su namijenjene uklanjanju pigmenta. NE koristimo lasere jer oštećuju folikul dlačice i epiderm. Potrebno je 1-3 tretmana kako bi se ukonilo 50 do 80% pigmenta iz obrva.

Rezervirajte svoj tretman

NAJPOPULARNIJI PROIZVODI ZA OBRVE