a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

Image Alt

Manikura i pedikura

Lijepo uređeni nokti i njegovana koža ruku odraz su zdravlja i njege. Manikura će pružiti rukama osnovnu njegu i zaštitu ruku. Lijepa stopala pokazatelj su dobrog zdravlja i opće njege i higijene. Pedikura pridonosi opuštanju stopala i cijelog tijela te ju preporučamo jednom mjesečno kako bi održavali zdravlje vaših stopala, osvježili lak i opustili se.

Pedikura

manuela-picard Mavex Pedikura

Lijepa i njegovana stopala odraz su zdravlja i njege. Isprobajte novu Mavex pedikuru, bez vode, koja daje bolje i dugotrajnije rezultate. Vrlo nježno uklanjamo tvrdu i raspucalu kožu čak i bez skalpela, što pedikuru čini ugodnijom, a vaša stopala nježnijima ili Spa Pedikuru, luksuznu njegu vaših stopala. Uz Pedikuru izaberite klasičan OPI ili Shellac ili OPI trajni lak.

Manikure

Manikura pedikura Manuela Picard

Lijepo uređeni nokti i njegovana koža ruku odraz su zdravlja i njege. Manikura će pružiti rukama osnovnu njegu i zaštitu ruku. Poslije manikure ruke su opuštene i meke, a nokti lijepi, zdravi i uređeni. Postupak uključuje odstranjivanje kožice, oblikovanje noktiju, poliranje noktiju, odstranjivanje laka i lakiranje, rezanje noktiju i njegu.

Rezervirajte svoj tretman