a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

Image Alt

Depilacija i laser

Luksuzni australski Jax Wax  se ne lijepe za kožu već samo na dlačicu i idealni su i za najosjetljivije kože sklone crvenilu. Ovim voskom mogu se gotovo bezbolno depilirati svi dijelovi tijela, od lica do bikinija i nogu. Ukoliko ste se odlučili za trajno uklanjanje dlačica, preporučamo potpuno bezbolan najnoviji ALMA Soprano Platinum Ice Laser koji će u 6 do 8 tretmana riješiti problem suvišnih dlačica na cijelom tijelu.

Depilacija JAX WAX voskom

manuela-picard-depilacija-jax-wax-vosak

Luksuzni Jax Wax voskovi za najnježniju depilaciju svih dijelova tijela, jedini su veganski i PETA priznati voskovi u svijetu, sadrže prirodne proizvode, uključujući ulje lavande, čajevac, bademovo ulje, kakao maslac, kokosovo ulje, kombinaciju australskih bilja koji umanjuju crvenilo i obnavljaju kožu.

ALMA Soprano Ice Platinum Laser

ALMA Soprano Ice Platinum Laser Manuela Picard Laserska depilacija

Soprano PLATINUM ICE je najkompletnije i najefektivnije rješenje za lasersko uklanjanje dlaka koje je dostupno na tržištu danas. Kombinacijom 3 valne duljine: ALEXANDRITE 755nm, za svijetle dlačice, DIODA 803nm, za svijetliju kožu, tamnije dlačice, ND: YAG 1064, za tamniju kožu i tamnije dlačice…

Rezervirajte svoj tretman